BMF: 10 tahun lagi umat Islam akan kuasai ekonomi negara

 

MALAM yang bersejarah, buat pertama kalinya sebuah pusat membeli belah di Malaysia dipenuhi oleh lautan manusia yang berselawat dan bermunajat kepadaNya.

Alhamdulillah, kita berjaya mengumpulkan lebih 2,000 pelajar-pelajar pondok tahfiz dan para alim ulama dalam Malam Munajat Perdana bagi mendapat keberkatan dan mendoakan kejayaan Malakat Mall, Cyberjaya yang bakal dibuka tidak lama lagi serta kejayaan kempen BMF di Malaysia.

Tahniah kepada semua yang terlibat dalam menjayakan perhimpunan besar-besaran pada malam semalam, terutamanya NGO-NGO Islam, Tok-Tok Guru Pondok, Coachfadzil, Cikgu Izzat Johari, rakan-rakan media dan pendukung-pendukung BMF yang hadir pada malam tadi.

 

 

Semoga Allah terus memberkati usaha-usaha kita dalam membangun ekonomi umat Islam di Malaysia ini. Saya yakin, dalam tempoh 10-20 tahun lagi umat Islam boleh menguasai ekonomi negara. InsyaAllah.

Aminuddin Yahaya
Presiden ISMA / Pengerusi PEMBELA –Ismaweb

www.indahnyaislam.my

—-—

Sumbangan ikhlas untuk dakwah Indahnya Islam:

https://www.billplz.com/indahnyaislam

MYDAKWAH RESOURCES
5628 3464 5315 (Maybank Islamik)

 

 

 

Total
0
Shares
5 comments
  1. Permudahkan Cara sumbangan . Bukan semua orang pandai guna transfer on line. Bagai Mana kalau nak bank in je.

  2. InsyaAllah..tp kena bermula dr skrg..ekonomi umat islam terlalu jauh ketinggalan..jauh dr melepasi 30%..kemungkinan dlm 10 th hya dpt menambah sedikit peratus penguasaan umat islam..kena tingkatkan usaha berlipat ganda..tp kerajaan juga perlu membantu..kerajaan skrg dilihat tidak byk terlibat membantu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Sumbangan
Related Posts